Samsung Galaxy S4 prijs

Goed nieuws! Na de aankondiging van de Samsung Galaxy S4 is de startprijs van de S4 inmiddels bekend. Het losse toestel zal verkrijgbaar zijn voor een prijs van ongeveer 700 euro. Binnenkort zal een vergelijker worden gelanceerd op deze site waarin het toestel op laagste prijs kan worden gesorteerd.

Update: 18 maart 2013

 

De prijs van de Samsung Galaxy S4 is nog nergens bekend. Wel kunnen we voorzichtig een schatting maken van wat de Galaxy S3 mogelijk gaat kosten. Als we afgaan op wat de Galaxy S3 vorig jaar nieuw kostte (zie ook grafiek), dan kunnen we logischerwijs verwachten dat de Galaxy S4 iets duurder zal zijn en zal beginnen rond de 650 euro voor het 16 GB model. Het 32 GB model zal mogelijk tussen de 700 en 750 euro gaan kosten. De prijs van de Galaxy S3 zal tegen die tijd naar gemiddeld 450 euro zijn gedaald.

Galaxy S4 prijs

Als wij meer informatie of prijsindicaties krijgen zul je via deze site op de hoogte worden gehouden omtrent de laatste ontwikkelingen.

Update: feb 2013

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (4 votes cast)
Samsung Galaxy S4 prijs, 7.5 out of 10 based on 4 ratings

Vraag & Antwoord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>