S4 uitvoeringen

Speciale uitvoeringen van de Samsung Galaxy S4 smartphone

Naast de “gewone” Samsung Galaxy S4 zijn er nog andere uitvoeringen van deze populaire smartphone op de markt gebracht door Samsung. Samsung heeft voor elk wat wils. Of je nu een goedkope versie zoekt van de S4, een outdoorversie of je wilt goede foto’s maken, Er is altijd een S4 die voldoet aan je wensen. Lees verder voor een kort overzicht van deze varianten op de Samsung Galaxy S4.

Samsung Galaxy S4 Black Edition

In 2014 komt Samsung met een update voor de populaire Galaxy S4: De Galaxy S4 Black Edition. Het is een stijlvolle zwarte uitvoering van de Galaxy S4. De Black Edition heeft een achterkant van imitatieleer met verfijnd stiksel dat zorgt voor een luxe uitstraling en bescherming tegen krassen. Het materiaal voelt heerlijk aan en geeft de Galaxy S4 Black Edition een luxueus, robuust en gebruiksvriendelijk karakter. Zo ziet de Black Edition er uit.

Samsung Galaxy S4 mini

Wie op zoek is naar een kleinere en goedkopere Android-smartphone koopt een Samsung Galaxy S4 Mini (modelnaam i9195). De Galaxy S4 Mini iheeft een Snapdragon 400 dualcore-processor, 4,3 inch-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels en Cornings krasbestendige Gorilla Glass. Daarnaast heeft de Galaxy S4 mini een goede 8-megapixel-camera en kun je met de 1,9-megapixel-camera aan de voorzijde goed videobellen.

Samsung Galaxy S4 Active

Dit model is hetzelfde als de Samsung Galaxy S4, maar de Active is stof- en waterdicht. Het toestel kan in 1 meter diep water een half uur onder water blijven. Dat maakt de Avtive zeer geschikt voor gebruik buitenshuis. De interne specificaties zijn hetzelfde als de S4. Het scherm is een TFT scherm in plaats van een AMOLED scherm. De buitenkant is voorzien van van fysieke knoppen en poorten die waterbestendig zijn. Kijk hier voor een leuke review van de Active en de mini.

Samsung Galaxy S4 Zoom

De Samsung Galaxy S4 Zoom is een variant van de Galaxy S4 met een betere camera. De camera beschikt over 16 megapixels, autofocus, HDR, een aparte cameraknop en een Xenon-flitser. In tegenstelling tot de standaard S4 en de Samsung Galaxy Camera is het scherm van de S4 Zoom kleiner en onscherper en beschikt het over een minder goede processor.