Andere populaire Android smartphones

Andere populaire Android Smartphones naast de Samsung Galaxy S4

De Samsung Galaxy S4 is niet de enige populaire smartphone. Merken zoals HTC, LG, Huawei en Sony hebben een aantal smartphones ontwikkeld die draaien op het Android besturingssysteem. Hieronder bespreken we 3 populaire smartphones in de prijscategorie van €400 of meer.

Samsung Galaxy S6 Smartphone

We beginnen met de grote broer van de Galaxy S4: de Samsung Galaxy S6. Dit is het nieuwste model van Samsung (2015) dat alle concurrentie achter zich laat.Dit nieuwe toestel is voorzien van een 5,1 inch-scherm, met een hoge QHD-resolutie (2540 bij 1440 pixels). Hierdoor heeft het toestel een enorme pixeldichtheid van 577 ppi. De afzonderlijke pixels zijn hierdoor onmogelijk te onderscheiden. Uiteraard is de Galaxy S6 voorzien van high-end specs en draait op Android 5.0 (Lollipop) met een nieuwe eenvoudigere versie van TouchWiz.

LG G4 Smartphone

Dit is de opvolger van de G3. Dit nieuwe model toestel beschikt ook over een 5,5 inch-scherm en een 2K-resolutie. De beeldkwaliteit is verbeterd in vergelijking met de G3. Verder beschikt het toestel over 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslagruimte voor je favoriete apps en media. De camera’s van het toestel zijn flink verbeterd en presteren dankzij het diafragma van f/1.8 prima in elke situatie.

HTC One M9 Smartphone

Dit toestel heeft hetzelfde uiterlijk als zijn voorganger, maar heeft een betere 4 ultrapixel camera en meer audiofeatures. De One M9 wordt intern wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 810-processor met acht cores. Het toestel heeft een 5 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels. Dankzij de 3GB aan werkgeheugen en 32GB opslag speel je moeiteloos de laatste apps, games en media af.

Waar bestel je je nieuwe smartphone?

Smartphones bestel je heel eenvoudig op internet. Er zijn gespecialiseerde online shops die uitsluitend mobiele telefoons verkopen. Sommige shops hebben zich gespecialiseerd in een bepaald merk, terwijl andere shops als Studentmobiel.nl oudere modellen verkopen tegen gereduceerde prijzen. Maar je kunt je nieuwe telefoon natuurlijk ook vinden in de online elektonica- en telecomwinkels.

Hoe snel wordt mijn nieuwe smartphone geleverd?

Als je via internet bestelt dan heb je doorgaans je smartphone binnen één tot vijf werkdagen in huis. Het kan langer duren als je een specifiek model zoekt dat apart besteld moet worden. Sommige shops leveren hun smartphones binnen 24 uur. De leverancier kan dan informatie geven over de levertijd.