Abonnement

Bestel je de Samsung Galaxy S4 met of zonder abonnement?

Als je de Samsung Galaxy S4 als los toestel koopt dan kost deze al snel tussen de €300 en €400. Wil je er ook mee kunnen bellen, dan komen daar nog de kosten voor het bellen bij. Om te kunnen bellen kun je een abonnement nemen of kiezen voor prepaid. Lees hieronder welke opties je zoal hebt.

De Samsung Galaxy S4 met abonnement

Als je de Samsung Galaxy S4 met een abonnement koopt, dan worden de aanschafkosten van de telefoon maandelijks doorberekend in de abonnementskosten. Zo kun je meteen het toestel krijgen zonder dat je eerst de hoge aanschafkosten van een los toestel moet betalen. Soms is het echter duurder. De Samsung Galaxy S4 wordt door verschillende providers met een abonnement aangeboden. Bij een abonnement kun je meestal kiezen uit verschillende bundels met internet, bellen en sms.

Een losse Samsung Galaxy S4 met Sim Only

Heeft jouw provider geen abonnement met een Samsung Galaxy S4 toestel? Je kunt ook een los toestel kopen samen met een losse Simkaart (Sim Only). Op internet zijn vele webshops te vinden die losse Samsung Galaxy S4 toestellen verkopen. Als je graag eerst prijzen vergelijkt dan kun je terecht op diverse vergelijkingssites zoals deze (http://www.samsunggalaxys4.nl/goedkoopste-samsung-galaxy-s4-abonnement/).

De Samsung Galaxy S4 zonder abonnement

Wil je niet vast zitten aan een abonnement of bel je weinig? Koop dan een los toestel en neem een prepaid abonnement. Een losse Samsung Galaxy S4 koop je via internet of bij een telecomwinkel.

De prepaid simkaart is verkrijgbaar bij verschillende aanbieders die je onderling kunt vergelijken. Als je prepaid wilt gebruiken dan koop je een opwaardeerkaart in de supermarkt, telecomwinkel of een benzinestation. Opwaarderen via internet is ook mogelijk met je telefoon, tablet of laptop via de website van de provider Je kunt opwaarderen met bedragen tussen de €10 en €50 tegelijk. Je saldo kun je online controleren (https://www.prepaidsaldo.com/)

De tijd dat je alleen kon bellen met een prepaid kaart is voorbij. Tegenwoordig zijn er prepaid bundels te koop waarmee je kunt internetten, bellen en sms-en. Je bepaalt zelf hoeveel geld je hier elke maand hieraan wilt uitgeven.

Levertijden en betaalmogelijkheden

Of je nou een Samsung Galaxy S4 of het nieuwere model (de Galaxy S6) wilt, er zijn genoeg webshops en telecomaanbieders die ervoor zorgen dat jij de Galaxy S zo snel mogelijk in huis hebt. Bekijk een overzicht van winkels die telefoons binnen 24 uur bezorgd hebben. Winkels bieden vaak diverse betaalmogelijkheden aan om je telefoon te kopen. In een winkel kun je vaak pinnen, online kun je vaak betalen met iDeal. Maar andere betaalopties zijn ook vaak mogelijk, bijvoorbeeld om je telefoon achteraf te betalen.